Over mij

Naam: Stijn Leenknegt
Locatie: Roeselare (West-Vlaanderen, Belgium)
Verjaardag: 17 april
Familie: ouders (gescheiden), 1 oudere broer en 2 jongere zussen
Interesses: technologie en agro-technologie
Studie: Bachelor Toegepaste Informatica, KHLeuven (afgestudeerd met grote onderscheiding)
Werk: Analist-Programmer @ Soft-Naert
Meisje: /

Nu wat uitgebreider spreken over deze blog en mezelf. Als kind werd ik groot gebracht in de wereld van tuinbouw. Een wereld vol plezier en werk. Daarna kwam de wereld van de technologie. Omdat de tuinbouw wereld wat achter mij lag, boeide het iets creëren door code te typen mij meer. Zoals iedere tiener begint dit met gamen en dat was dan ook 50% van mijn tijdsbesteding. De andere 50% was het programmeren en ontdekken van de technieken om iets te programmeren. Zo ben ik bij Sitemasters beland. Een webcommunity waar ik heel veel heb geleerd. Sinds 5 jaar leer ik andere mensen hoe ze moeten programmeren of verhelp ik hun problemen.

In 2007 ben ik dan ook Informatica gaan studeren aan de unief. Na een jaar werd de wiskunde mij teveel en ben ik toegepaste informatica gaan volgen. Hoewel die richting easy was, heb ik veel technieken bijgeleerd maar kreeg ik ook de kans om vaak mijn eigen ding te doen. Door feedback op programmeerprojecten is mijn kennis verdubbeld. Na mijn studie rolde ik direct in mijn huidige job als Analist-Programmeur bij Soft-Naert.

Sedert mijn broer in de tuinbouwsector begon als zelfstandig, werd ik terug in die wereld geworpen. Ieder weekend was ik daar om te helpen met allerhande klussen. Tijdens de crisis van 2009 is het bedrijf verandert en werkt mijn broer nu bij een groot varkensbedrijf waar hij op kleinschalige vlakte nog wat groenten kweekt. Nu ben ik het najaar van 2010 begonnen met een agrarische opleiding te volgen om later zelf groenten te kweken.

Daarnaast bestaat er ook het plan om een ERP platform te ontwikkelen tussen agrarische mensen, afnemers en leveranciers.

Wat kan je aan mij vragen?

  • Alles over software of computer onderwerpen.
  • Extra informatie over mij.
  • Linux distro’s (nog 150 kubuntu cd’s)
  • Om pinten te gaan drinken.

AIIDS?

Oorspronkelijk heet het gewoon AIDS maar ik heb er een I tussen geplaatst vanwege mensen die gevoelens hebben. Soms kom ik echt hard over, zonder medelijden maar de meeste meen ik toch nooit. Tijdens de les Hogere wiskunde waren we aan het zeveren en we waren alternatieve afkortingen aan het zoeken van bestaande. Van AIDS maakte ik Another Idiot Developing Software en sindsdien is dat in mijn hoofd blijven afspelen.

Volgens mij is dat een compleet boek dat ik geschreven heb. Vragen kan je stellen, alhoewel ik d’er geen verwacht. Misschien nog een foto van mij, komt nog.

2 Responses to Over mij

  1. stijn1989 says:

    Ik zal er eens werk van maken als ik op Kot! zit. Ben namelijk enkel nog met dat meer bezig. Het kost wel wat geld als je het zo eens goed natelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: