Wat een k*t geloof :-/

Ik kan dit berichtje in paar woorden samenvatten maar ik ga het niet doen :). Mijn gezever gaat verder dan paar woorden. Als we als christelijke westerlingen niet oppassen spreken we morgen allemaal arabisch (kleine letter!) en bidden we 5x voor onze televisie. Ik stel voor dat we nog meer multicultureel doen en dat we nog meer financiële steun geven aan die haatroepers. Want dat is toch plezant? Straks hebben we een paar uur moslim televisie omdat zij het willen. Ze willen het moslim gebeuren promoten en tonen hoe het “werkelijk” in elkaar zit. Daar wacht ik nu echt op hoor. Dat ik thuis kom en dat ik mohammed met de baard te horen hoe slecht democratie is. Daarnet op Canvas ook. Die Rudi Vracx sprak met zo’n k*t moslim die van alle kerken moskees wilt maken. Dat die Rudi geen geweer pakt en hem simpel weg omlegd. Want zoals hij het zelf zegt: “we zijn met 1.5 miljard ons krijg je niet klein”. Een paar woorden later sprak hij zelfs over burgeroorlogen en het uitroeien van het Westen. Steek die gast in de vergeetput. Ene radicale meer of minder, daar steekt het niet op, denk ik zo. Wij gaan ook niet naar Turkije met het idee: “en nu gaan we die eens uitroeien want het is hier niet naar mijn zin.”

Van mij mag iedereen doen wat hij wilt maar zoals ik paar berichten eerder zei: blijft van ons systeem! Als je er niet akkoord mee bent, sterft of blijft in je land waarrvan je gevlucht bent. Ik zou toch graag strengere wetten willen tegen zo’n mensen met zo’n uitspraken. Laat ons hopen op een tijd wanneer ze gewoon hun bek houden zoals iedereen hier in België, werken en belastingsgeld betalen. En dat ze een satelliet kopen en kijken naar hun moslim zender als ze dat willen. Als wij naar Thuis willen kijken in het buitenland moeten wij dat OOK doen!

Ok heel wat harde uitspraken maar daar komt het op neer als ik alles zo bekijk op de TV (En ik kijk maar een uur TV per week :p).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: