Varkens Beheer Applicatie finished

Na 34 uur en 30 minuten ontwikkelen is de Varkens Beheer Applicatie af. Er zijn enkele screenshots toegevoegd voor de geïnteresseerden. Voor de grafiek pagina heb ik gesukkeld met de verschillende grafiek bibliotheken. De ene renderde een stuk van de grafiek uit zijn grid en de andere kon maar niet genoeg krijgen van php errors. Gelukkig heb ik een uitstekend en simpel PHP bibliotheek gevonden voor grafieken te maken, PHPlot. Een echte aanrader!

Dit weekend wordt het dus deployen geblazen.

Toekomst?

Omdat dit slechts een eerste release is, zullen er natuurlijk uitbreidingen komen vermoed ik. Zo heb ik al vernomen dat het programma op locatie x en locatie y en wss nog andere twee locaties moet draaien. Dus naar de toekomst toe zal er met een authenticatie gewerkt moeten worden. Als ze dit dan vragen, raad ik dan meteen aan voor een simpele server te kopen waar de applicatie op draait en men gewoon naar de server moet surfen.

Als het programma zijn nut bewijst en goed werkt en er budget/vraag naar is, kan er een dochter programma gemaakt worden die draait op een mobiel toestel (toestel is gelijkaardig met iPad, een groot touch tablet). Nu hangt boven iedere zeug een blad waarop informatie bijgeschreven wordt. In een tijdperk waar technologie heerst, is er geen papier. Dus men zou lopen en moet men iets noteren bij de zeug, dan voert men dit eenvoudig in en wordt het op de server opgeslagen.

One Response to Varkens Beheer Applicatie finished

  1. Rob says:

    Als ze dit dan vragen, raad ik dan meteen aan voor een simpele server te kopen waar de applicatie op draait en men gewoon naar de server moet surfen.

    Als deze applicatie toegankelijk moet zijn via het internet, is het vrij stom om hiervoor een eigen server te gebruiken.
    Ge kunt dat veel beter uitbesteden. Dat is veel goedkoper, veiliger en ge hebt dan heel waarschijnlijk een veel betere uptime.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: