De NMBS doet het opnieuw!

En ja hoor gisterenavond was het weer zover, weeral werken op de lijn tussen Kortrijk-Brugge. IC treinen rijden niet, dus enkel L(oser) treinen reden het voorbije weekend (en opnieuw het volgend weekend). Er is dus maar 1 trein per uur, wat het extra leuk maakt moest je 2 minuten te laat zijn. Gelukkig heet het NMBS en was de trein 7 minuten in vertraging, dus ik was op tijd. Nu als de trein 7 minuten te laat is, zou hij dan maar 3 minuten moeten wachten in Lichtervelde want normaal wachten ze daar 10 minuten. Helaas helaas we reizen met de NMBS. 3 minuten werden al vlug 10+ minuten omdat er een andere aansluiting vertraging had. Dus na mijn 100ste zucht vertrekt de trein eindelijk richting Torhout, Zedelgem en tenslotte Brugge. Ik zat al te bidden dat de aansluiting in Brugge 5 minuten zou wachten voor ons. Helaas was God buiten dienst (wss een kindje aan het neuken) en de NMBS blijft NMBS. Oké gemist, dus ik hopen dat de volgende trein vlug komt. Driemaal mis want er reed nog exact één trein richting Leuven en dat was de IC trein van 22u58, ik kon dus een uur wachten! Hoera ik kon mijn gefrustreerd lichaam schoffelen in de koude inkomhal van het oerlelijke Brugse station (klote historische waarde!). Ik telde de milliseconden weg en zag rond 22u40 twee daklozen ruzie maken, enfin de ene stond te roepen met zijn fles drank in zijn hand tegen ne andere daklozen die hem negeerde. Kijk als je dakloos bent en je gaat andere daklozen het leven zuur maken, kan je in mijn ogen dood vallen van de vrieskou ipv de warmte te ontnemen van die arme man.

Het is eindelijk 22u58! Leuk op de trein zitten en anderhalf uur naar buiten staren (ik was het beu na 5 minuten flaptoppen op de trein). Eventjes mijn reis in een korte overzicht geven.

21u10: spurten naar het station
21u27: L trein 7 minuten te laat
22u05: aansluiting gemist te Brugge
22u58: aansluiting genomen
00u30: aankomst in Leuven
00u50: aankomst op kot

Ik denk dat ik weet welke site ik ga onder handen nemen voor het vak Computernetwerk beveiliging. Je zal het merken dat het een fake site zal zijn want geen enkele trein zou vertraging hebben :p.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: