Derde jaar Toegepaste Informatica

Vanaf vandaag ben ik ingeschreven in het derde (en laatste) jaar van mijn opleiding Toegepaste Informatica. Ik moet nog een semester les volgen, een maand examens, een maand afstudeerproject en dan drie maanden stage. Als alles volgens plan gaat zou ik nu geen herexamens mogen hebben. Owja voor me herexamen frans had ik 10/20.

Dus vandaag was het inschrijvingsdag. Twee uur heb ik staan aanschuiven om mijn gratis buspas en studentenkaart te ontvangen. Ook moest ik mijn vakken gaan ondertekenen. Enfin allemaal dingen die via de elektronische weg kunnen gedaan worden. Ieder jaar worden die rijen langer en ieder jaar staan er mensen rondom mij die zeggen: “God jong, dat duurt lang, god jong dat duurt lang” en ieder jaar wordt ik er gefrustreerd van :D.

Enfin me laatste semester in Leuven begint vanaf dinsdag (en niet maandag schat :P) en hoopt natuurlijk dat er veel belevenissen gebeuren. Van “gaan we een pintje gaan drinken” tot “gvd dat project moet tegen morgen af zijn”.

In ieder geval heb ik al een kotgenote gezien…wat een dikke griet was me dat… Ze had ook een retard vriendje die al even dik was. Naast mij komt een jongen en op hetzelfde verdiep zit er ook nog een jongen (te gamen). Dikke grieten en jongens, genoeg om over te bloggen dus in de categorie “Het leven” :D.

En morgen is de laatste dag van de pompoenen oogst :D.

2 Responses to Derde jaar Toegepaste Informatica

 1. Lien says:

  Haha schat! :)

  Ik lees hier weer al een boel frustraties, voor daj de kans hebt om ze me rechtstreeks te vertellen. Heb je het over die griet die ik heb gezien, of ist nog erger? :P
  En gij gelukzak daj maandag nog nie moet gaan!
  Alé tot strakjes schat :D

 2. Lien says:

  oja ik word is zonder t ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: