Een plaag

De zigeuners kwestie vind ik de moeite waard om hierover een postje te schrijven. Laten we eventjes indommelen als eigenaar van een grote weide. Je overloopt voor het slapen nog eens de planning voor morgen: koeien voederen, weide maaien, … Het is 4 uur ’s morgens, je staat op en wat zie je??? Een kudde caravans die op je weide rijden. Niet eens een woordje van: “mogen wij hier met onze 200 caravans staan?”. Boos stap je naar de politie. Daar krijg je te horen dat ze niets kunnen/durven/willen doen. Jouw eigendomsrechten worden doodleuk geschonden en daarboven verlies jij geld omdat jij niet op je weide kan + schade aan je eigendom.

Volgens de Franse caravan mensen worden zij gediscrimineerd, is er sprake van racisme en wordt er gerefereerd naar de miljoen vermoorde zigeuners in tijden van Hitler. Kijk beste zigeuner, jij komt op andermans privé eigendom de boel op stelten zetten. Je doet dit op een aggressieve manier, je zou zelfs niets om geven moest die arme boer verlies maken. Natuurlijk haten wij jullie. Dat ze werk gaan zoeken, zelf eigendom kopen en gewoon op één plek blijven. We gaan wij eens binnen stormen in je caravan en 10 dagen lekker alles op stelten zetten. We gaan eens zien of jullie dat ook zo plezant vinden.

Wat mij ook opvalt is dat ze in dikke Audi’s, Mercedes’en, BMW’s, … rijden. Allemaal schotels hebben op hun caravans. Jammer dat de Aarde niet plat is, dan konden ze er gewoon afrijden.

3 Responses to Een plaag

 1. John says:

  Dat is indd iets dat ik ook ni snap…dat we die mensen is gewoon terug naar hun land sturen. De enige oplossing is een massale opstand tegen die mensen. Als zij op de weide staan, dan moogt ge toch doen wa ge wilt en als ge daar dan moet werken en ge passeert daar met een tractor omda ge uw werk probeer te doen…tjah ;)

 2. Pieter V says:

  True, dat van die auto’s was ook het eerste dat mij opviel.
  @John, “Ik had al lang geplanned om dit veldje om te ploegen vandaag.” Zoiets? :p

 3. avdg says:

  Die mensen denken alleen maar zelfverdediging heb ik de indruk, als reactie erop uiten ze gewoon claims als zodat jouw redenering niet meer klopt. Irritant en je kan bovendien vaak niets tegen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: